Esenboğa Araç Kiralama

Esenboğa Araç Kiralama

Esenboğa Havalimanında günün her saati hizmet veriyoruz.  Misafirlerimizin istedikleri aracı onlar gelmeden bütün bakımlarını yapıyoruz.

Esenboğa Havaalanında misafirlerimizi karşılıyoruz. Diledikleri aracı kendilerine, tertemiz şekilde, teslim ediyoruz. Daha sonra isterlerse araçlarının ya havaalanından ya da Ankara içerisinde istedikleri yerden geri teslim alıyoruz. Yine aynı şekilde hiçbir ekstra ücret talep etmiyoruz.

Güleryüzlü personellerimiz Ankara’ya geldiğinizde sizleri karşılıyor. Ve aracınızı Esenboğa’da teslim etmek isterseniz  yine aynı şekilde uğurluyoruz.

Ankara Esenboğa Havaalanı’na Kolay ve Güvenli Ulaşım

Ankara Esenboğa Havaalanı transfer için ya da havaalanından gideceğiniz yere hızlı ve ayrıcalıklı olarak ulaşmak için Tatil Heyecanı’i tercih edebilirsiniz. 7 gün 24 saat hizmet veren müşteri temsilcilerine ulaşmak için +90 (312) 322 39 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ankara Esenboğa Havalimanı’na Nasıl Gidilir?

Esenboğa Havalimanı Çankaya'ya 44 kilometre, Kızılay'a ise 30 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Esenboğa Havaalanı'nda metro ulaşımı olmadığı için özellikle trafiğin yoğun olduğu saatlerde toplu taşıma araçlarında gecikmeler olabiliyor. Belediye otobüsleri ve EGO’nun Esenboğa Havalimanı’na sadece birer seferi bulunuyor.

Ankara Esenboğa Havalimanı Transfer Hizmetleri

Esenboğa Ankara Havaalanı güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşabilmek için Tatil Heyecanı transfer hizmetini kullanabilirsiniz.

  • Tatil Heyecanı’ın sizlere sağladığı hizmetler
  • Güvenli ve konforlu yolculuk
  • Eğitimli ve güler yüzlü sürücüler
  • Stressiz, keyifli ve ekonomik seyahat
  • Ankara Esenboğa Havalimanı’na Ulaşım Seçenekleri
  • Esenboğa Havaliman'na otobüs, taksi, özel otomobil, Havaş ve aktarmalı olarak metro ile ulaşabilirsiniz.

Esenboğa Havalimanı Özellikleri

Türkiye’nin yurt içi ve yurt dışı uçuşlarının gerçekleştirildiği ilk havaalanı olan Esenboğa’nın teknik özellikleri şöyle:

Esenboğa Havalimanı, 3750 metre uzunluğuna sahip olan iki pistten oluşur. Esenboğa’daki pistler asfalt zemine sahiptir.

Esenboğa’nın yolcu kapasitesinin 8-10 milyon arasındadır. Avrupa Havalimanı Konseyi tarafınca belirlenen 5-10 milyon yolcu kapasitesine sahip havalimanları arasında da Esenboğa birinci seçilmiştir.

İç ve dış hatlarda oldukça geniş yolcu kapasitesine sahip olan havaalanının, yıl boyunca iç ve dış hatlardaki yolcu sayısı yaklaşık 9 milyondur.
Hizmete açıldığı günden bu yana sürekli olarak geliştirilen ve 2006 yılında yapılan genişletme çalışmasıyla 182 bin metre kare büyüklüğüne ulaşan Esenboğa Havalimanı, Türkiye’nin en büyük ikinci havaalanı olma özelliğine de sahiptir.

Diğer Bilgiler: Esenboğa Banka ve Döviz İşlemleri

Esenboğa Havalimanı’nda yurt dışı uçuşları yoğun yapıldığından, döviz büroları sık kullanılmaktadır. Havalimanında dış hatlar terminalinin geliş katı ve gidiş katında birer Travelex Ankara Döviz Ticareti A.Ş.’nin döviz büroları bulunmaktadır.

Esenboğa dış hatlar terminalinde yalnızca QNB Finansbank ATM’si bulunmaktadır. Dış hatlar gelen yolcu katında bulunan QNB Finansbank ATM’si iç hatlarda bulunmamaktadır. Havaalanın iç hatlar terminalinde Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. bulunmaktadır. Aynı zamanda havaalanı içerisinde; Akbank, HSBC, Vakıf Bank, Garanti, İş Bankası, Yapı Kredi ATM’leri bulunmaktadır. Havaalanındaki ATM’ler, gelen yolcu katı, buluşma noktası ve ana giriş kapısının sol bölümünde yer almaktadır. Havaalanındaki bazı ATM’ler ortak ATM özelliğine sahip olduğundan, farklı banka kartları için de işlem yapılabilmektedir.


İlginizi Çekebilir
  • Ankara GAR Araç Kiralama
    Ankara GAR'dan araç kiralamak artık çok kolay!
  • Günlük Araç Kiralama Ankara
    Günü birlik araç ihtiyacları arttıkça Simge Araç Kiralama ankara günlük araç kiralama ihtiyaclarınızı daima karşılamaktadır.
  • Kiralık Araba Ankara
    Ankara'da Araba Kiralama sektöründe geçmisten günümüze hızla büyüyen Simge Araç Kiralama, her yıl filosunu farklı gruplarda araçlar ile genişletmekle birlikte, siz değerli müşterilerimize en iyi ve en ekonomik araba kiralama hizmetini sunmak için çalışmaktadır.
  • Ankara Oto Kiralama
    Ankara'da Araç Kiralama sektöründe geçmisten günümüze hızla büyüyen Simge Araç Kiralama, her yıl filosunu farklı gruplarda araçlar ile genişletmekle birlikte, siz değerli müşterilerimize en iyi ve en ekonomik araç kiralama hizmetini sunmak için çalışmaktadır.
  • Ankara Aşti Araç Kiralama
    Ankara Aşti'den araç kiralamak artık çok kolay!
Whatsapp Telefon